If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
газ и после ще го гледаме от вертолета по телевизията, LIVE, в някое от предаванията по дискавъри за лудите шофьори
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
колата е тойота селика gt-s 192 коня, само на 14 000 мили,жената я е карала само от нас до супермаркета, лошото е ,че е типтроник-нема реакции... аз си мислех да си докарам алфата гтв, ама мноо скъпо, от 6000$ нагоре, без да сметам 2000$ за транспорт...а лисан и търтея ми идват малко далече,нече тука нема кой да я подържа-братчеда и той алфист, имаше 75-ца ама се отказа-алфите тука са само за богаташи ценители...
са седя на тръни и се моля да не е имало камери в манхатан дет минах на червено щото книжката отива за 1 година.
колата е тойота селика gt-s 192 коня, само на 14 000 мили,жената я е карала само от нас до супермаркета, лошото е ,че е типтроник-нема реакции... аз си мислех да си докарам алфата гтв, ама мноо скъпо, от 6000$ нагоре, без да сметам 2000$ за транспорт...а лисан и търтея ми идват малко далече,нече тука нема кой да я подържа-братчеда и той алфист, имаше 75-ца ама се отказа-алфите тука са само за богаташи ценители...
са седя на тръни и се моля да не е имало камери в манхатан дет минах на червено щото книжката отива за 1 година.
Аз точно си запазих час да ми сменят горните носачи и пак разходи допълнителни, майстора ми намери лагер-помпа за около 190 лева. Но то и труда сигурно ще е баячко при условие , че е голям панаир да се свалят кутии и какво ли не + смяната на носачи и таз алфичка златна ми излезна
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Аз точно си запазих час да ми сменят горните носачи и пак разходи допълнителни, майстора ми намери лагер-помпа за около 190 лева. Но то и труда сигурно ще е баячко при условие , че е голям панаир да се свалят кутии и какво ли не + смяната на носачи и таз алфичка златна ми излезна
Те алфичките са си златни по природа
А иначе и аз сега събирам пари да си я оправям моята. Ама при мен е доста по зле (4-ри амортисьора + накрайници на кормилната рейка + преден джам) и направо ми се реве, че незнам дали няма да излезе още нещо
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
Comment